În scuarul Cehov au fost amplasate băncile

Astăzi prieteni noștri din compania Montelus au instalat băncile și coșurile pentru gunoi în scuar.

Așa cum vara a venit iar Primăria așa și nu a eliberat certificat de urbanism pentru Scuarul Cehov, noi nu am putut începe la timp lucrările de realizare a schiței pregătite de echipa lui Teodor Naval. Dar oamenii au dretul să se bucure de un scuar amenajat deja vara asta și am decis să facem ce ne stă în puteri. Săptămâna trecută, împreună cu Serge Kino, Victor Bunescu și Artiom Butuc am pregătit lemnul pentru bănci.

1507979_989401187778189_6648136574793286518_n

Ulterior, Artiom le-a asamblat, iar azi a mobilizat o echipă de muncitori de la compania sa care au fixat băncile și au betonat coșurile de gunoi. IMG_1072 IMG_1084  IMG_1086   OazuNantoi-1001995

Tot zilele trecute, băieții de la compania Movidesign au pregătit terenul pentru sădirea gazonului, iar săptămâna asta vor semăna iarba și vor sădi tufele decorative.

Reamintim că mobilierul urban (bănci, felinare, coșuri de gunoi, stîlpi de delimitare a trotuarului) a fost procurat din banii donați de chișinăuieni în cadrul campaniei de colectare a fondurilor pentru realibilitarea Scuarului Cehov începută toamna trecută.

Deja pentru 20 iunie, în sîmbăta de după alegeri (pentru a nu provoca dureri electorale) vom organiza un eveniment de salubrizare și amenajare a scuarului la care vă invităm pe toți să participați. Vom face curățenie în zonă și vom amenaja frumos spațiul verde! OazuNantoi-1001979

***

Noi nu renunțăm la proiectul nostru complex de reamenajare a scuarului, care prevede schimbarea pavajului, construcția unui havuz decorativ și instalarea stîlpilor de delimitare a trotuarului. Dar vom începe aceste lucrări imediat ce vom avea toate actele în regulă.

Sperăm că măcar după aceste alegeri oamenii din Primărie vor înțelege că rolul lor este să ajute comunitatea să își amenajeze frumos orașul.

Leave a comment