Scuarul Cehov: Mai multe bănci pentru oameni

Scuarul Cehov lansează o mini-campanie pentru promovarea păstrării mobilierului urban.

În anul 2014 un grup de voluntari a inițiat o campanie de colectare de fonduri în care au adunat 15 mii de euro pentru amenajrea acestui scuar. Din acești bani a fost procurat mobilier urban din fontă: bănci, coșuri pentru gunoi, felinare și bariere pentru protecția trotuarului. De asemenea a fost amenajată o peluză cu sistem de irigare automat.

Însă la 17 aprilie 2017 cîteva dintre băncile din scuar au fost vandalizate de persoane necunoscute. Acesta nu este primul act de vandalizm a mobilierului urban din Chișinău. Însă faptul că au fost distruse băncile procurate din banii donați de oamenii care își iubesc orașul ne-a motivat să lansăm această mini-campanie prin care ne propunem să reparăm în comun daunele provocate.

17973953_1196978973746167_977398518_n

Astfel, ne propunem să colectăm 15 mii de lei pentru procurarea a 4 bănci noi pe care le vom amenaja în scuar. Să arătăm vandalilor că nu pot ei strica cît putem noi construi. Băncile stricate le vom repara singuri, fără bani suplimentari.

Donațiile sunt colectate pe platforma Guvern24.md: https://guvern24.md/projects/scuarul-cehov-mai-multe-banci-pentru-oameni/

Pentru a permite tuturor să contribuie la campania antivandalizare, vă rugăm să limitați suma maximă a unei donații la 10 euro (sau 200 lei). Nu este importantă suma donată, ci mesajul transmis de fiecare donator.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s